Наповнювач гелеві лісові ягоди

Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Від звичайних джемів і конфітюрів вони вирізняються своєю стійкістю до шокових заморозків і високих температур (до +220 °C) упродовж тривалого часу — 20 хвилин і більше — не дивно, що гелеві наповнювачі мають популярність серед майстрів кондитерської справи. За своєю консистенцією наповнювачі схожі на гелеподібний крем. Застосування: Основне призначення пропонованої продукції — використання їх як напівфабрикатів під час виробництва кондитерських і хлібопекарних виробів. Багато сортів пряників, печива, рулетів, кексів, булочок, млинчиків містять у своєму складі джем, який зберігає свої якості під час теплової обробки — це і є термостабільні начинки. Часто застосовується і для випікання тортів із різних видів тіста — бісквітного, листкового, пісочного.

