Застосовується у випічці як наповнювач, прошарки в тортах і рулетах, тістечках, для склеювання печива, а також для приготування кремів та десертів.
Органолептичні показники:
Зовнішній вигляд, консистенція: Однорідна кремова пластична маса без розшарування. Не розтікається на горизонтальній поверхні.
Колір: від світлого до світло-кремового, рівномірний по всій масі.
Смак та аромат: Молочний солодкий з явно вираженим смаком та ароматом топленого молока, без сторонніх смаків та ароматів.
Фізико-хімичні показники:
Масова доля сухих речовин, % не менше: 50,0
Масова доля сорбінової кислоти, %, не більше: 0,05
Сторонні домішки: не допускаються
Склад: цукор, вода питна, сироватка суха молочна, замінник молочного жиру («Феттімілк»), крохмаль модифікований (Е1442), молоко сухе знежирене, ароматизатор («Топлене молоко»), барвник харчовий (Е171), регулятор кислотності – молочна кислота (Е270) , Консервант - сорбат калію (Е202).
Харчова цінність 100г продукту: білки-1,08г; жири-6,0г; вуглеводи-46,0г.
Енергетична цінність (калорійність): 242,32 ккал (1012,89 кДж)
Вміст токсичних елементів і мікотоксинів контролюється у сировині, що використовується, і не повинна перевищувати норм встановлених СанПін 42-123-4089, МБТ і СН № 5061.
Залишкова кількість пестицидів, антибіотиків, гормональних препаратів так само контролюється у сировині і не повинна перевищувати допустимий рівень, встановлений ДСанПін 8.81.2.3.4-000, МБТ і СН № 5061.
Вміст радіонуклідів контролюється у використовуваній сировині, готовій продукції і не повинен перевищувати норм, встановлених ГН 6.6.1.1-130.
Упаковка: гофра тара з поліетиленовим пакетом.
Масса нетто – 10,0кг.
Умови та термін зберігання: 3 місяці при температурі від 0⁰С до 18⁰С та відносній вологості повітря не більше 75%.
Ознайомитися з нашою продукцією Ви можете в каталоге для заводов-производителей или в каталоге для ресторанов, кафе и кондитерских.